Forside    Kørekort til Bil    Hvem er jeg?    Hvor    Priser    Kontakt

NØRGAARD´S KØRESKOLE   -   KONTAKT mig på  -  40 10 11 63

                                    

Kørekort til alm. bil(kategori B)

          Du kan tidligst starte 3 måneder før du fylder 18 år.

For at få kørekort til alm. bil skal du igennem et undervisningsforløb bestående af:

TEORIUNDERVISNING:
Du skal have mindst 28 teorilektioner. I undervisningen kommer vi igennem alt du skal vide om færdselsloven og forudseenhed/forståelse for trafikken så vi kan sende dig ud som en sikker billist når du har bestået din køreprøve. Du vil også prøve et antal "evaluerende" teoriprøver, så du dermed lærer at bestå en teoriprøve.

KØRETIMER:
Kørelektionerne er effektiv undervisning hele lektionen, "vi lærer noget hver gang". Kørelektionerne ligger normalt på hverdage mellem kl. 8.00 og 18.00
Du skal have mindst 16, men skal regne med mellem 16 og 22 lektioner i alt, afhængig af hvor hurtig du lærer tingene, har du færdselserfaring fra f.eks. kørsel på knallert eller lign. går det jo lidt hurtigere.

MANØVREBANE:
Inden du kommer ud at køre, skal du på "Manøvrebane". Her prøver du at køre bil på et lukket område, før du lukkes ud i trafikken. Vi lærer lidt om betjening af kobling, styretøj m.m. og prøver forskellige manøvrer som vending, bakning, parkering, slalomkørsel og lign.
Kurset er på 4 lektioner a´45 min, som dog tages samme dag.

KØRETEKNISK- / GLATFØRERKURSUS:Inden køreprøven skal du på køreteknisk- / glatførerkursus for at lære lidt om køreteknik. Teori vedr. det køretekniske afholdes umiddelbart før kurset. Du skal lære bremse og undvigeteknik på både tør og glat vej. Du skal prøve at rette en bil op der skrider ud med bagenden i en glat kurve.
Kurset er på 4 lektioner a´45 min, som dog tages samme dag.

UNDERVISNINGSPLANEN:
Hele forløbet er udarbejdet og køres i overensstemmelse med den af færdselsstyrelsens udsendte undervisningsplan, incl. de sidste nye regler med ikrafttrædelsesdato pr. 1. januar 2001

     HOLDSTART D. 4/3, 7/4, 6/5, 2/6, 1/7
          KAMPAGNE PAKKE-PRIS: 8995.-